Internet prodaja guma

Besplatna dostava

Top Stop Auto je prisutan na tržištu Srbije skoro 20 godina i zato budite sigurni da je Vaš izbor u dobrim rukama

Internet prodaja guma

 

Internet prodaja guma omogućava našim kupcima širom Srbije, da ovim putem sebi obezbede auto gume po najpovoljnijim cenama. TOP STOP AUTO u ponudi ima širok asortiman proizvodjača pneumatika za putnička, terenska i kombi vozila.

Auto gume koje nudimo, nalaze se na lageru i isporuku možemo da vršimo odmah nakon registrovane uplate ili po porudžbini – ako je u pitanju plaćanje po prijemu robe. Za sve auto gume garantujemo kvalitet i ispravnost. Napominjemo, da bez obzira u kojem delu Srbije se nalazite, auto gume dostavljamo besplatno.

Iako su naše cene generalno povoljne, često se možete uveriti da ćete najjeftinije gume pronaći upravo kod nas. Letnje gume, zimske gume i gume za sve sezone imamo u svim dimenzijama i profilima.

Trenutno su naravno najtraženije letnje gume, a već godinama praktikujemo vansezonske i sezonske akcije o kojima obaveštavamo naše cenjene kupce, kako putem web sajta, facebook stranice, tako i ličnim porukama, ako napravite svoj nalog na našem web sajtu.

Prodaja guma u sistemu Top Stop Auto, funkcioniše brzo i efikasno, a naša internet prodaja guma obuhvata ceo asortiman koji imamo na lageru.

Specijalno za naše verne kupce, uskoro će biti u funkciji i web sajt preko kojeg će se vršiti internet prodaja guma po porudžbini za vrste i modele guma koje nemamo na stanju, a mogu da se poruče. Vreme isporuke za ove auto gume će biti do 15 dana nakon potvrde porudžbine.

BRZI SERVIS

michelin sertifikovani centar

Oznaka kvaliteta garantuje da će se osoblje servisa prema Vašem vozilu ophoditi u skladu sa NAJVIŠIM PROFESIONALNIM STANDARDIMA.

Naša poslovna filozofija je da uvek stavljamo kvalitet ispred kvantiteta

Bezbednost na putu, komfor i ugodnost koju pružaju savremeni modeli automobila i drugih drumskih vozila, treba da budu u manjoj ili većoj meri dostupni svima koji koriste ovu vrstu prevoza. Kako bi takav cilj bio realizovan, Top Stop Auto je kreirao više modela prodaje koji omogućavaju svojim kupcima da lakše održavaju svoja vozila u maksimalno funkcionalnom i bezbednom stanju.

Pogledajte našu Web Stranicu na kojoj možete poručiti auto gume koje ne držimo na lageru.

Kako bi u što većoj meri udovoljili potrebama naših kupaca, odlučili smo da otvorimo još jedan način poručivanja, odnosno prodaje auto guma. Bez obzira što je naš prodajni asortiman veoma širok i može da udovolji zahtevima velikog broja kupaca, internet prodaja guma ovog tipa vam omogućava da poručite auto gume proizvodjača kojih nemamo na lageru. Isto tako, želite možda neku jeftiniju opciju, a na našem lageru je ne nalazite, sasvim je sigurno da ćete je naći u ovoj našoj ponudi.

Ponekada se dešava da neku dimenzija guma, pogotovo u periodima zamene guma (zimske/letnje) nemamo više na lageru. U tom slučaju ćete je moći nabaviti ovim putem i na taj način opet doći do pneumatika koji će zadovoljiti vaše kriterijume po pitanju cene i kvaliteta.

Traži. Nadji. Iskoristi.

SubscribeContribute